• De Meander V vraagt assistentie...

Boek Evert 12Na ruim beraad hebben we besloten dat het noodzakelijk is geworden om in de nabije toekomst een tweede schip te realiseren. Dit is besloten om continuïteit te kunnen blijven bieden voor onze zeer speciale gasten in hun laatste levensdagen, die graag nog éénmaal een onvergetelijke dag op het water willen doorbrengen. Lees alles onder het item: "Het tweede schip"
  • Stichting Vaarwens viert 10 jarig bestaan in 2017

Vaarwens 10 jaar 1In Maart 2007 maakte de Meander V haar eerste vaarwens. Sinds die dag zijn de trossen honderden keren los geweest om een ongeneeslijk zieke een prachtdag te verzorgen. Op zondagmiddag 2 april werden Evert en Inge met een aantal genodigden in het zonnetje gezet. Lees alles op: Nieuws jubileum
  • Mont Ventoux inschrijving is weer open

Mont VentouxVrijdag 3-3-2017 was er weer de aftrap voor de Stichting Mont Ventoux​ (Grootverzettegenkanker). Wij mochten er ook weer bij zijn om mensen te enthousiasmeren en te overtuigen van het feit dat er geld bijeen moet worden gesport voor onderzoek tegen deze rotziekte. Daarbij ondersteun je ook een door jouw gekozen goed doel waar 40 % van je bijeen gesporte geld heen gaat. Wil je dit jaar ook een sportieve wandel- of fietsprestatie leveren voor onderzoek en voor ons? Meld je dan aan op http://grootverzettegenkanker.nl/

Mei 2017: Bestuurswisseling

I.v.m. de uitbreidingen van de activiteiten en het plan om een tweede schip in de vaart te brengen, hebben Inge en Evert samen met het bestuur unaniem besloten dat ze meer ondersteuning kunnen gebruiken. Daarvoor was een bestuurswisseling noodzakelijk en kunnen we met trots melden dat:

Robert Diele Penningmeester
Dhr. Robert Diele
onze nieuwe penningmeester wordt.
Robert heeft zijn sporen in de financiële wereld als Belastingadviseur ruimschoots verdiend en is momenteel werkzaam bij Van den Heuvel & Van Dalen.
Welkom Robert.

Connie de Kok Bestuurslid
Mw. Connie de Kok
ons nieuwe bestuurslid wordt.
Connie heeft als Organisator veel ervaring in het bedrijfsleven en zij gaat zeer gepassioneerd onze stichting helpen met de Sponsorwerving.
Welkom Connie.

Marc Siedenburg Bestuurslid
Marc Siedenburg
een functiewijziging heeft gekregen.
Marc heeft als penningmeester graag plaats gemaakt voor meer expertise op dit gebied, maar blijft enthousiast bestuurslid van de stichting.
Dank Marc!

Bets Borgmeijer v.m. bestuurslid
Mw. Bets Borgmeijer
het bestuur verlaat.
Bets verlaat de stichting vanwege haar eigen drukke werkzaamheden bij autobedrijf Borgmeijer te Zwolle. We willen Bets enorm veel dank zeggen voor de afgelopen 10 jaren inzet als bestuurslid.
Veel dank Bets.

Kijk voor het voltallige bestuur en de samenstelling van onze stichting op de pagina: STICHTINGSINFO
Realisatie door: Welldotcom - Puntgaaf internetbureau | Sitemap